Feedback Quick questions you couldn't find an answer for...

GreyCrow

Hall of Famer
Joined
Mar 21, 2016
Posts
43,087
Likes
61,596
Location
Down South Corvus Tristis
AFL Club
Adelaide
Other Teams
Sturt, Redskins , White Sox
Hi Chief I have a minor problem, since the new format I haven't been able to link gifs into my posts. It doesn't seem to work when I use the Insert Media function and the old way I used to do it ie. copy and then paste does not link the gif only a still frame of that gif.
Ive been able to do it by using the picture icon above

Right click gif
Click 'copy image address''
Click picture icon
Click 'post url' ie the chain thing
Post url

 

(Log in to remove this ad.)

Chief

110% sass!
Joined
Dec 1, 1999
Posts
71,362
Likes
41,669
Location
Brisbane
AFL Club
Carlton
Thread starter Admin #327
Hi Chief I have a minor problem, since the new format I haven't been able to link gifs into my posts. It doesn't seem to work when I use the Insert Media function and the old way I used to do it ie. copy and then paste does not link the gif only a still frame of that gif.
Which site are you getting them from? Can you give me an example URL?
 

Chief

110% sass!
Joined
Dec 1, 1999
Posts
71,362
Likes
41,669
Location
Brisbane
AFL Club
Carlton
Thread starter Admin #329
Joined
Mar 9, 2017
Posts
30
Likes
15
AFL Club
Adelaide
Admin #333
Joined
Sep 21, 2017
Posts
1,781
Likes
3,533
AFL Club
North Melbourne
When you say "come to the forum" do you mean:
a) You type in https://www.bigfooty.com/forum/ and it redirects?
b) You go to www.bigfooty.com and click on "Forums" or one of the other links at the top?
c) You follow a bookmark from your browser?
d) You follow a link from another web site?
e) Something else?

Regards, TF
Scenario a. Not a huge bother, I just remove the port number and the forum (usually) shows up.
 
Joined
Mar 9, 2017
Posts
30
Likes
15
AFL Club
Adelaide
Admin #335
Scenario a. Not a huge bother, I just remove the port number and the forum (usually) shows up.
Is this a recent thing? We had to rebuild the Load Balancer over the weekend and I suspect it gives out cookies so something could have gone stale. Could you please try clearing your browser cache and/or try it with a different browser?

Regards, TF
 
Last edited:
Joined
Sep 21, 2017
Posts
1,781
Likes
3,533
AFL Club
North Melbourne
Is this a recent thing? We had to rebuild the Load Balancer over the weekend and I suspect it gives out cookies so something could have gone stale. Could you please try clearing your browser cache and/or try it with a different browser?

Regards, TF
Only started getting it today. I'll try it out, I feel as if you're right because I don't recall getting it ever on my mobile browser. Thanks for the suggestion.
 

(Log in to remove this ad.)

DazalenkoUBewty

Norm Smith Medallist
Joined
Jul 8, 2015
Posts
6,914
Likes
4,293
AFL Club
Port Adelaide
Other Teams
Aussie Cricket Team, Port Maggies
Just trying to update my signature, but it keeps saying..

"Oops! We ran into some problems.
Your signature is 4 line(s) too long."

Basically just want to fix a typo - Showdow(n).
Any suggestions?
Might also insert the links if it will let me.
 
Joined
Dec 1, 1999
Posts
71,362
Likes
41,669
Location
Brisbane
AFL Club
Carlton
Thread starter Admin #338
Just trying to update my signature, but it keeps saying..

"Oops! We ran into some problems.
Your signature is 4 line(s) too long."

Basically just want to fix a typo - Showdow(n).
Any suggestions?
Might also insert the links if it will let me.
You added the sig when you had a premium membership and a bigger sig allowance?

I fixed it for you.
 
Top Bottom